نوشته شده توسط : M
پایان نامه بررسی میزان جیوه در ماهیهای مصرفی

پایان-نامه-بررسی-میزان-جیوه-در-ماهیهای-مصرفیپایان نامه جهت دریافت دانشنامه کارشناسی ارشد رشته سم شناسی، خلاصه فارسی: جیوه از دسته عناصر پوسته زمین است که پس از فرایند متیلاسیون توسط میکروارگانیسمهای بی هوازی موجود در کف دریا،به متیل مرکوری تبدیل و در پیکره آبزیان تجمع می یابد. مصرف اینگونه آبزیان آلوده توسط انسان میتواند عامل بروز بسیاری ...دانلود فایل





:: برچسب‌ها: پایان نامه بررسی میزان جیوه در ماهیهای مصرفی ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 تير 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: